Search Menu
Bostaden är såld

Huskvarna - Petersberg / Petersbergsvägen 9

En oslipad pärla!

På populära Petersberg finner Ni denna familjevilla i 2 plan med källare, beläget på hörntomt. Huset som byggdes 1953 har endast haft en ägare så nu är det dags för nästa familj att ta över, dock får man räkna med att huset har stort moderniseringsbehov. Bra för dig som vill sätta sin egna prägel. Detta tidstypiska 50-talshus överraskar med förvånande rymd med bl.a. tre sovrum, väl tilltagna umgängesytor, två kök samt ett badrum på varje plan. Två öppna spisar höjer trivseln. Även i källaren erbjuds stora ytor med många möjligheter. Tvättstuga, torkrum, förråd, hobbyrum, pannrum och två matkällare. Bergvärme för låga uppvärmningskostnader. På senare år har man bytt tak och fönsterna är delvis utbytta till 3-glas. Kort och gott har huset stor potential och låter den blivande köparens fantasi flöda! Petersberg är en barnvänlig stadsdel belägen på Huskvarnas höjder med närhet till grönområden och naturreservat som erbjuder vandringsleder och motionsslingor. För spontana ärenden finns matbutik, kiosk och pizzeria i närheten av området. Ett större utbud hittas i Huskvarna centrum som erbjuder ett mer varierat serviceutbud av affärer, livsmedelsbutiker och restauranger. Varmt välkomna på visning!

Huskvarna / Petersberg
Petersbergsvägen 9
Final price: 1 725 000 kr
Enclosed: 124/70 kvm
Running costs: 33 599 kr/år
Plotarea: 498 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-05-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Huskvarna / Petersbergsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.