Petersbergsvägen 9

Petersbergsvägen 9

Slutpris

1 725 000 kr


Petersberg— Huskvarna— Jönköping

Petersbergsvägen 9


Slutpris
1 725 000 kr

Petersberg— Huskvarna— Jönköping

En oslipad pärla!

På populära Petersberg finner Ni denna familjevilla i 2 plan med källare, beläget på hörntomt. Huset som byggdes 1953 har endast haft en ägare så nu är det dags för nästa familj att ta över, dock får man räkna med att huset har stort moderniseringsbehov. Bra för dig som vill sätta sin egna prägel. Detta tidstypiska 50-talshus överraskar med förvånande rymd med bl.a. tre sovrum, väl tilltagna umgängesytor, två kök samt ett badrum på varje plan. Två öppna spisar höjer trivseln. Även i källaren erbjuds stora ytor med många möjligheter. Tvättstuga, torkrum, förråd, hobbyrum, pannrum och två matkällare. Bergvärme för låga uppvärmningskostnader. På senare år har man bytt tak och fönsterna är delvis utbytta till 3-glas. Kort och gott har huset stor potential och låter den blivande köparens fantasi flöda!
Petersberg är en barnvänlig stadsdel belägen på Huskvarnas höjder med närhet till grönområden och naturreservat som erbjuder vandringsleder och motionsslingor. För spontana ärenden finns matbutik, kiosk och pizzeria i närheten av området. Ett större utbud hittas i Huskvarna centrum som erbjuder ett mer varierat serviceutbud av affärer, livsmedelsbutiker och restauranger.
Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
124/70 kvm
Driftkostnad
33 599 kr/år
Tomtarea
498 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2016-05-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.