Search Menu
Bostaden är såld

Huskvarna / Sjögårdsvägen 26

Förverkliga en dröm!

Välkommen till denna högt och soligt belägna villa med oändliga möjligheter. Ett bra planerat entréplan, 3 sovrum samt en källare med stort badrum med tvättdel (ej färdigställt). Villan har viss behov av modernisering och färdigställande så nu ges ett ypperligt tillfälle för den händige. Förverkliga en dröm och skapa ett boende efter eget tycke och smak. Kommunalt vatten och avlopp finns så huset går lika bra att använda som året-runt-boende eller som sommarställe. Ny luftvärmepump är installerad och separat äldre fristående garage finns samt ett utehus. Trivsam klassisk sluttande naturtomt med ett tiotal äppelträd, körsbärsträd, svarta/röda/vita vinbärsbuskar, vilda smultron etc. Magnifik utsikt över Vättern från stora delar av tomten och inifrån huset. Varmt välkomna på visningen!

Huskvarna
Sjögårdsvägen 26
Final price: 1 000 000 kr
Enclosed: 82/21 kvm
Running costs: 43 000 kr/år
Plotarea: 8550 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-07-04
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Jönköping / Huskvarna / Sjögårdsvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.