Search Menu
Bostaden är såld

Jönköping - Ljungarum / Gånglåten 5

Välkommen till Ljungarums populära och naturnära område och bostadsrättsföreningens Ängsnejlikans trevliga bostadsområde. En inbjudande boendemiljö till låg månadsavgift, där även hushållsel och p-plats med elstolpe ingår, gör den totala boendekostnaden mycket attraktiv. En förnämlig bostadsrättsförening med flertalet tilltalande gemensamhetsutrymmen som exempelvis gym, bastur med duschar samt relaxavdelning i anslutning. Lägenheten bjuder på tre rum och kök, varav två sovrum. I anslutning till kök finns dessutom en avskild matplats som delas av mot vardagsrum med glaspartier som skapar luft och rymd i rummet. Väl tilltaget duschrum med egen klädvård av tvättmaskin. Från vardagsrum nås dessutom den egna balkongen i nordväst för skön avkoppling i den värmande kvällssolen. Runt byggnaden nås också den egna parkeringsplatsen med elstolpe. På kort promenadavstånd nås kollektivtrafiken av bussar samt tillgång till förskola och skola på Strömsbergsskolan.

Jönköping / Ljungarum
Gånglåten 5
Final price: 1 560 000 kr
Enclosed: 63,1 kvm
Community fee: 3 134 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 2 av 2 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-06-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Jönköping / Jönköping / Gånglåten