Search Menu
Bostaden är såld

Jönköping - Torpa / Gröna Gatan 30 C

Frihetskänsla med gavelläge!

Missa inte chansen att bli Torpabo för nu är en kvadratsmart etta med gavelläge och balkong ute på jakt efter en ny ägare! Trivsam och välplanerad lägenhet i genomgående bra skick med smakfullt kök från 2015/2016 och stambytt och helkaklat badrum från 2006. Från vardagsrummet har man utgång till generös balkong i öster som blir perfekt för lata dagar. Här finns ett grönområde precis utanför fönstret vilket gör att du får ett fritt läge utan insyn. Stor plus att bostaden är belägen i en av Jönköpings eftertraktade HSB-föreningar med låga avgifter och väl underhållen fastighet. Utöver värme, vatten och kabel-tv ingår tv-grundutbud och 100 Mbit/s via ComHem. Och som grädde på moset en inre repfond på 5 999 kr att nyttja. Ja, här finns allt man kan tänka sig för det lilla hushållet. Passar alldeles utmärk för dig som vill ha närhet till Jönköping University eller kanske dig som ska köpa din första lägenhet. Torpa är en levande och härlig stadsdel - en liten stad i staden, vilket innebär att man har alla önskvärda bekvämligheter ett stenkast bort. I samma kvarter ligger en mataffär, i kvarteret bredvid ligger en till. Restauranger, caféer, butiker, bussar och bank ligger runt hörnet. Nära till den populära rundan runt Munksjön är det givetvis också. Ett oslagbart läge för ett liv i farten helt enkelt! Varmt välkomna på visning!

Jönköping / Torpa
Gröna Gatan 30 C
Final price: 1 250 000 kr
Enclosed: 34 kvm
Community fee: 2 591 kr/mån
Rooms: 1 rum
Floor: 2 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-06-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Jönköping / Jönköping / Gröna Gatan