Gröna Gatan 30 C

Gröna Gatan 30 C

Slutpris

1 250 000 kr


Torpa— Jönköping

Gröna Gatan 30 C


Slutpris
1 250 000 kr

Torpa— Jönköping

Frihetskänsla med gavelläge!

Missa inte chansen att bli Torpabo för nu är en kvadratsmart etta med gavelläge och balkong ute på jakt efter en ny ägare! Trivsam och välplanerad lägenhet i genomgående bra skick med smakfullt kök från 2015/2016 och stambytt och helkaklat badrum från 2006. Från vardagsrummet har man utgång till generös balkong i öster som blir perfekt för lata dagar. Här finns ett grönområde precis utanför fönstret vilket gör att du får ett fritt läge utan insyn. Stor plus att bostaden är belägen i en av Jönköpings eftertraktade HSB-föreningar med låga avgifter och väl underhållen fastighet. Utöver värme, vatten och kabel-tv ingår tv-grundutbud och 100 Mbit/s via ComHem. Och som grädde på moset en inre repfond på 5 999 kr att nyttja. Ja, här finns allt man kan tänka sig för det lilla hushållet. Passar alldeles utmärk för dig som vill ha närhet till Jönköping University eller kanske dig som ska köpa din första lägenhet.
Torpa är en levande och härlig stadsdel - en liten stad i staden, vilket innebär att man har alla önskvärda bekvämligheter ett stenkast bort. I samma kvarter ligger en mataffär, i kvarteret bredvid ligger en till. Restauranger, caféer, butiker, bussar och bank ligger runt hörnet. Nära till den populära rundan runt Munksjön är det givetvis också. Ett oslagbart läge för ett liv i farten helt enkelt! Varmt välkomna på visning!


Boarea
34 kvm
Avgift
2 591 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2016-06-23

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.