Kungsgatan 9 K

Kungsgatan 9 K

Slutpris

2 035 000 kr


Torpa— Jönköping

Kungsgatan 9 K


Slutpris
2 035 000 kr

Torpa— Jönköping

Enastående Torpavåning i stilsäker tappning med alla de rätta attributen mitt i cityvimlet och närhet till allt som ger livskvalité. Det är gångavstånd till pittoreska gator, mysiga innerstadscaféer, restauranger, konserthus, bio och vackra shoppingstråk. 
En omtyckt välkänd HSB-förening med alla moderniteter. Här finns allt och lite till! Här får ni en "Créme de la créme" våning i absolut toppskick med bästa tänkbara läget, som är inrett i ett minimalistisk tänk, i tidlösa materialval och smakfulla detaljer. Optimalt disponerade ytor i kombination med ljusa färgval och exklusiva tillval gör detta boende attraktivt och inbjudande. Splitter nytt kök med standard i toppklass och högklass på materialval! Synnerligt givet men inte självklart, finner ni den tilltalande balkongen och den gemensamma trädgården som passar perfekt för lata sommardagar/kvällar att spendera med gott sällskap.
Varmt välkomna till en bostad i särklass, som förtjänar ett möte med en spekulant som vill få en extra nivå på sitt boende. Så ta chansen att förvärva denna moderna våning med en nyckelfärdig känsla!


Boarea
64 kvm
Avgift
2 511 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2016-09-01

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.