Search Menu
Bostaden är såld

Jönköping - Torpa / Kungsgatan 9 K

Enastående Torpavåning i stilsäker tappning med alla de rätta attributen mitt i cityvimlet och närhet till allt som ger livskvalité. Det är gångavstånd till pittoreska gator, mysiga innerstadscaféer, restauranger, konserthus, bio och vackra shoppingstråk.  En omtyckt välkänd HSB-förening med alla moderniteter. Här finns allt och lite till! Här får ni en "Créme de la créme" våning i absolut toppskick med bästa tänkbara läget, som är inrett i ett minimalistisk tänk, i tidlösa materialval och smakfulla detaljer. Optimalt disponerade ytor i kombination med ljusa färgval och exklusiva tillval gör detta boende attraktivt och inbjudande. Splitter nytt kök med standard i toppklass och högklass på materialval! Synnerligt givet men inte självklart, finner ni den tilltalande balkongen och den gemensamma trädgården som passar perfekt för lata sommardagar/kvällar att spendera med gott sällskap. Varmt välkomna till en bostad i särklass, som förtjänar ett möte med en spekulant som vill få en extra nivå på sitt boende. Så ta chansen att förvärva denna moderna våning med en nyckelfärdig känsla!

Jönköping / Torpa
Kungsgatan 9 K
Final price: 2 035 000 kr
Enclosed: 64 kvm
Community fee: 2 511 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 1 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-09-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Jönköping / Jönköping / Kungsgatan