Search Menu
Bostaden är såld

Jönköping - Väster / Lasarettsgatan 1C

Socialt, öppet och ljust hem!

På väster i populära Hälsan med stadens utbud runt knuten, finner Ni denna trivsamma 3:a! Bostaden om 81,5 kvm erbjuder generösa och inbjudande sällskapsytor i öppen planlösning mellan vardagsrum, kök och dess matplats samt rymligt sovrum med bra förvaring. Lägg därtill bekvämligheter såsom kombinerad tvättmaskin & torktumlare i det stora badrummet som förenklar din vardag. Från vardagsrummet har man utgång till den inglasade balkongen med rofyllt läge i öst med morgonsol. Här finns flera stora fönsterpartier, i två väderstreck som tillsammans ger ett stort ljusinsläpp och förstärker volymkänslan. Idag disponeras lägenheten som 2 rum och kök men kan med lätthet återställas till sina ursprungliga 3 rum och kök för den som önskar ett extra sovrum. Här bor ni centralt med närhet till avkopplande grönska samtidigt som ni har den trivsamma stadspulsen alldeles utanför dörren. Runt husknuten finner Ni all tänkbar service; matbutiker, vårdcentral och populära Västra torget med sin torghandel på lördagar. I grannkvarteret finns ett stor utbud av välbesökta restauranger och caféer. Kommunikationerna är mycket bra med flertalet busslinjer samt endast några minuters promenad till Jönköpings station och Jönköping University. Att använda promenadstråket runt Munksjön blir naturligt när du bor i området. Här får man verkligen det bästa att två världar! Varmt välkomna på visning!

Jönköping / Väster
Lasarettsgatan 1C
Final price: 1 405 000 kr
Enclosed: 81,5 kvm
Community fee: 5 121 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 1 sovrum
Floor: 2 av 6 (Hiss finns)
Sold: 2016-05-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Jönköping / Lasarettsgatan