Lasarettsgatan 1C

Lasarettsgatan 1C

Slutpris

1 405 000 kr


Väster— Jönköping

Lasarettsgatan 1C


Slutpris
1 405 000 kr

Väster— Jönköping

Socialt, öppet och ljust hem!

På väster i populära Hälsan med stadens utbud runt knuten, finner Ni denna trivsamma 3:a! Bostaden om 81,5 kvm erbjuder generösa och inbjudande sällskapsytor i öppen planlösning mellan vardagsrum, kök och dess matplats samt rymligt sovrum med bra förvaring. Lägg därtill bekvämligheter såsom kombinerad tvättmaskin & torktumlare i det stora badrummet som förenklar din vardag. Från vardagsrummet har man utgång till den inglasade balkongen med rofyllt läge i öst med morgonsol. Här finns flera stora fönsterpartier, i två väderstreck som tillsammans ger ett stort ljusinsläpp och förstärker volymkänslan. Idag disponeras lägenheten som 2 rum och kök men kan med lätthet återställas till sina ursprungliga 3 rum och kök för den som önskar ett extra sovrum.
Här bor ni centralt med närhet till avkopplande grönska samtidigt som ni har den trivsamma stadspulsen alldeles utanför dörren. Runt husknuten finner Ni all tänkbar service; matbutiker, vårdcentral och populära Västra torget med sin torghandel på lördagar. I grannkvarteret finns ett stor utbud av välbesökta restauranger och caféer. Kommunikationerna är mycket bra med flertalet busslinjer samt endast några minuters promenad till Jönköpings station och Jönköping University. Att använda promenadstråket runt Munksjön blir naturligt när du bor i området. Här får man verkligen det bästa att två världar!
Varmt välkomna på visning!


Boarea
81.5 kvm
Avgift
5 121 kr/mån
Driftkostnad
300 kr/mån
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2016-05-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.