Poppelgränd 6

Poppelgränd 6

Slutpris

2 643 390 kr


Gamla Kålgården— Jönköping

Poppelgränd 6


Slutpris
2 643 390 kr

Gamla Kålgården— Jönköping

Nu har du chansen på en Kålgårdstrea med stort ha-begär! Mitt i hjärtat av gamla Kålgården finner ni denna unika och charmiga lägenhet med nya fönster (2015). Under de senaste åren har den renoverats så att äldre charm möts av nytt och modernt med nya ytskikt. Invändigt bjuder bostaden på ett stilrent kök i vitt, nyrenoverat badrum i neutrala kulörer och material. Stort och luftigt vardagsrum samt två sovrum i bra storlek med goda förvaringsutrymmen. Balkong i solsäkert söderläge och pittoresk innergård som prunkar av blommor och fruktträd när våren är i högform. Detta blir utan tvekan en oas som kommer användas flitigt där man kan andas ut och bara vara.
Gamla Kålgården är det mest pittoreska området vi har i centrala Jönköping med charmig inramning kring husen där grusgångar, gatusten och bedårande trähus bidrar till en gemytlig boendemiljö. Vill man bo lugnt men på bekvämt avstånd från stadslivet är det svårt att hitta ett bättre läge. Härifrån har man nära till allt - museum, bibliotek, shopping, restauranger, caféer, stormarknad och naturområden. Stans mest klassiska löprunda hittar du runt Munksjön där du aldrig är ensam på gruset.

Välkomna till en bostad som förtjänar ett möte med en spekulant som har höga krav!


Boarea
76 kvm
Avgift
4 407 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2016-09-30

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.