Search Menu
Bostaden är såld

Jönköping - Gräshagen / Strågatan 11

Toppen på toppen!

På 7:e våningen i höjd med berget erbjudes nu en modern och stilfull 2:a med låg månadsavgift. Optimalt utnyttjade ytor i kombination med ljusa färgval gör detta boende attraktivt och inbjudande. Lägenheten är renoverad under senaste åren och genomgående i bra skick med högklassigt kök, helkaklat badrum med duschhörna, egen tvättmaskin samt golvvärme i hela bostaden. Sovrummet överraskar med "stjärnhimmel" och förvaring utöver det vanliga. Balkongen som är en naturlig förlängning av vardagsrummet blir absolut den perfekta platsen för en ljummen sommarkväll! Extra plus för högt och insynsskyddat läge med harmonisk utsikt mot grönområde. Att Gräshagen är ett omtyckt bostadsområde är inte svårt att förstå. Här bor man granne med grönskan utanför dörren och fågelkvitter i träden samtidigt som citypulsen och Jönköping University bara är en kort cykel eller promenadväg bort. Tar du hellre bussen ligger hållplatsen precis i närheten där bussen går med täta avgångar. I området finns ytterligare service i form av bland annat välsorterad ICA-butik, pizzeria och kiosk. För pendlare nås E4 smidigt. Passar perfekt för en student eller för dig som söker ett smidigt och lättskött boende med låg månadsavgift. Här bor du dessutom tryggt i stabil HSB-förening med väl underhållen fastighet och god ekonomi. Bland annat är alla fönster bytta på senare år vilket bidrar till nyskickskänslan inne i lägenheten. Varmt välkommen på visningen!

Jönköping / Gräshagen
Strågatan 11
Final price: 1 415 000 kr
Enclosed: 57,5 kvm
Community fee: 2 668 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 7 av 9 (Hiss finns)
Sold: 2016-05-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Jönköping / Strågatan