Strågatan 11

Strågatan 11

Slutpris

1 415 000 kr


Gräshagen— Jönköping

Strågatan 11


Slutpris
1 415 000 kr

Gräshagen— Jönköping

Toppen på toppen!

På 7:e våningen i höjd med berget erbjudes nu en modern och stilfull 2:a med låg månadsavgift. Optimalt utnyttjade ytor i kombination med ljusa färgval gör detta boende attraktivt och inbjudande. Lägenheten är renoverad under senaste åren och genomgående i bra skick med högklassigt kök, helkaklat badrum med duschhörna, egen tvättmaskin samt golvvärme i hela bostaden. Sovrummet överraskar med "stjärnhimmel" och förvaring utöver det vanliga. Balkongen som är en naturlig förlängning av vardagsrummet blir absolut den perfekta platsen för en ljummen sommarkväll! Extra plus för högt och insynsskyddat läge med harmonisk utsikt mot grönområde.
Att Gräshagen är ett omtyckt bostadsområde är inte svårt att förstå. Här bor man granne med grönskan utanför dörren och fågelkvitter i träden samtidigt som citypulsen och Jönköping University bara är en kort cykel eller promenadväg bort. Tar du hellre bussen ligger hållplatsen precis i närheten där bussen går med täta avgångar. I området finns ytterligare service i form av bland annat välsorterad ICA-butik, pizzeria och kiosk. För pendlare nås E4 smidigt. Passar perfekt för en student eller för dig som söker ett smidigt och lättskött boende med låg månadsavgift. Här bor du dessutom tryggt i stabil HSB-förening med väl underhållen fastighet och god ekonomi. Bland annat är alla fönster bytta på senare år vilket bidrar till nyskickskänslan inne i lägenheten. Varmt välkommen på visningen!


Boarea
57.5 kvm
Avgift
2 668 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
7 av 9 (Hiss finns)
Såld
2016-05-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.