Search Menu
Bostaden är såld

Malmbäck - Berg / Berg 2

Nu ges tillfälle att förvärva det perfekta fritidsboendet för er som önskar ett avskilt och idylliskt lantligt läge. Fastigheten ligger högt placerad insprängd i ett naturnära område. I kombination av ett delvis öppet landskap men ändå skogen inpå husknuten, har fastigheten en väldigt attraktiv belägenhet. Byggnaden består av en välplanerad 1-plans stuga i lösvirke med tre rum och kök varav två sovrum, perfekt för den mindre familjen. Här ges fantastiska möjligheter för rekreation och nedvarvning från vardagens stress. De flesta bekvämligheter finns i form av enskilt vatten och avlopp samt el. Önskas enklare badmöjligheter finns också tillgång av dammar på stenkasts avstånd. Dessutom nära till bär- och svampplockning och allt vad skog och natur har att erbjuda i form av dess biologiska mångfald. Välkommen på visning!

Malmbäck / Berg
Berg 2
Final price: 325 000 kr
Enclosed: 44 kvm
Running costs: 7 700 kr/år
Plotarea: 1289 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-07-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Jönköping / Malmbäck / Berg
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.