Search Menu
Bostaden är såld

Nässjö - Nyhem / Strandvägen 14

Villa med naturskönt läge på hörntomt med helt obruten utsikt över Ingsbergssjön. Med hela 152 kvm boarea ges plats för den stora familjen i två plan. Uppvärmningen sker med hjälp av enkel och komfortabel fjärrvärme. Entréplan har stora öppna ytor av en tilltalande hall och i anslutning ett stort och öppet vardagsrum med värmande kakelugn strategiskt placerad för bra värmespridning. Från vardagsrum nås husets verkliga pärla av ett tillbyggt inglasat uterum med skön golvvärme och inbyggd braskassett för många sköna och avkopplande stunder. Med ett funktionellt och praktiskt kök med avskild matplats får även det en central plats att vara och verka i. Det väl tilltagna helkaklade badrummet bör bli omnämnt med både bad- och duschmöjligheter. Övre plan har stor möblerbar hall och modernt helkaklat duschrum samt två sovrum. Från stora sovrummet nås den stora avskilda balkongen med delvis utsikt över Ingsbergssjön. Dessutom finns en oinredd källare med stor utvecklingspotential för tvättstuga, matkällare hobbyrum m.m. Välkommen på visningar!

Nässjö / Nyhem
Strandvägen 14
Final price: 2 025 000 kr
Enclosed: 152/108 kvm
Running costs: 53 846 kr/år
Plotarea: 641 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-05-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Nässjö / Strandvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.