Search Menu
Bostaden är såld

Nässjö - Vallbohaga / Vallbohagavägen 25

Välkommen till natursköna och vackra området kring Vallbohaga straxt utanför Nässjö stad med Spexhultasjön och badplats på kort promenadavstånd. Platsbyggt stenhus i 1-plan färdigställt 2016 i högisolerande lecasten. Huset är arkitektritat med en god planerad planlösning med boytan 131 kvm fördelat på 4 rum och kök. Lågenergihus med mycket låg energiåtgång och låga driftskostnader som följd. Byggnaden har dessutom ypperliga termiska egenskaper med svalka på sommaren och värme på vintern för en mycket god och komfortabel boendemiljö. Underhållsbehovet är minimalt både exteriört och interiört under lång tid framöver av ett verkligt kvalitetshus. Allergivänligt boende utan plaster i väggar med rena naturmaterial genomgående. Materialvalen är av hög kvalitet som exempelvis ekparkett på golv och helkaklat duschrum och tvättstuga. Platsbyggd carport i målad faluröd med praktiskt isolerat förråd i bakkant. Tomten har en strategisk och öppen placering med sol från morgon till kväll med delvis utsikt över Spexhultasjön. På kortare avstånd nås förskola, skola och affärscentra inom radien cirka 3 km. Här hittar Ni helt enkelt Ert egna nyproducerade samt inflyttningsklara hus!

Nässjö / Vallbohaga
Vallbohagavägen 25
Final price: 3 250 000 kr
Enclosed: 131 kvm
Running costs: 24 924 kr/år
Plotarea: 1131 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-06-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Jönköping / Nässjö / Vallbohagavägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.