Search Menu
Bostaden är såld

Luleå - Bensbyn / Bäckvägen 3

Norrbottengård

Endast 10 min från Luleå centrum! Gediget, mycket välskött och härligt gårdsställe med fint läge som nästan sista hus på den lilla byavägen, i byn men ändå avskilt och med väldigt fin tomt solig tomt på 2511 m². Flera byggnader bra utplacerade med huvudbyggnad norrbottensgård i fräscht skick ca 110 m² (mer yta att inreda i kallvinda) med anor från sekelskiftet, murad öppen spis och tjusig kakelugn mm. "Bagarstuga" inredd som året runt-bostad ca 50 m². Två garagebyggnader 50 + 84 m² varav den ena med hög port 3,20. Visst låter det fantastiskt?

Luleå / Bensbyn
Bäckvägen 3
Final price: 3 300 000 kr
Enclosed: 110/134 kvm
Running costs: 27 407 kr/år
Plotarea: 2511 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-09-03
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Norrbotten / Luleå / Bäckvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.