Search Menu
Bostaden är såld

Luleå - Björkskatan / Höstvägen 86

Här är det bara att flytta in! Väldigt inbjudande, fräscht gavelradhus med bästa tomtläge på ytterkant som ger söderläge på uteplats entrésidan samt sydväst / västerläge på insynsskyddade altanen på tomtsidan. Hela området är väldigt idylliskt, hemtrevligt med fyra radhuslängor som omgärdar fina innegårdar med lekplats, gemensamma möbelgrupper och / eller grillplats som på denna gård. Huset är i väldigt fint skick med ljust "Haga" kök, fräscht ekparkettgolv hela bottenplan. Renoverade våtrum som helkaklat WC samt helkaklat badrum med bastu övre plan. Genomgående ljusa ytskikt i välhållet, modernt skick. Tomten är friköpt. Garageplats i garagelängor på gemensamhetsmark.

Luleå / Björkskatan
Höstvägen 86
Final price: 2 275 000 kr
Enclosed: 105/4 kvm
Running costs: 30 396 kr/år
Plotarea: 132 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-09-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Norrbotten / Luleå / Höstvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.