Search Menu
Bostaden är såld

Södra Sunderbyn / Hektarvägen 22

Gullringshus, vinkelvilla i enplan med fint läge på området. Känns luftigt och stort med härligt kvadratiskt kök på hela 25,5 m², fyra sovrum samt vardagsrum med kamin som förhöjande mysfaktor. Tomten är jättefin med hög häck som skyddar från insyn på entrésidan, här finns altan för förmiddagssolen. På tomtsidan är det jättetrevligt med fin, välväxt trädgård samt läget som är ypperligt mot grönområde i direkt anslutning samt dessutom trädäckad uteplats, delvis överbyggd. Grind är byggd mot grönområdet så hundbesökare kan få leva i frihet en stund. Själva villan känns rejäl och ytskikt är till stor del från 90-talet med ljusa plastmattor på golv samt tapeter i färg som gällde de åren. Groventré, badrum / bastu däremot är renoverad och helkaklad, betongglas för duschen. Rymligt garage med förrådsdel intill. Barnvänligt område med gång-/ cykelvägar överallt samt närhet till naturen och älven rakt nedanför.

Södra Sunderbyn
Hektarvägen 22
Final price: 2 900 000 kr
Enclosed: 125/34 kvm
Running costs: 23 978 kr/år
Plotarea: 705 kvm
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-09-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Norrbotten / Södra Sunderbyn / Hektarvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.