Search Menu
Bostaden är såld

Aspabruk / Algrena 327

Mycket trevligt hus med gamla anor!

Välkomna till Algrena 327! Detta hus är uppfört i början av 1900-talet. Det har varsamt renoverats under de senaste åren med delvis nya ytskikt och framtagna gamla trägolv, eldstäderna är godkända. Husets läge i närheten av Tivedens nationalpark och vandringsleden Munkastigen plus alla dess sjöar borgar för många trevliga stunder i naturen. I trädgården finns en syrénberså, körsbär, krusbär, äpplen samt flertalet vinbärsbuskar. Detta hus är för dig som vill njuta av en avkopplande atmosfär men samtidigt ha närhet till både naturen och staden. Huset är besiktigat! Säljes med friskrivning. Mycket välkomna på visning!!

Aspabruk
Algrena 327
Final price: 450 000 kr
Enclosed: 90 kvm
Running costs: 7 706 kr/år
Plotarea: 4393 kvm
Rooms: 3 rum, varav 1 sovrum
Sold: 2016-07-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Aspabruk / Algrena
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.