Search Menu
Bostaden är såld

Glanshammar - Kolja / Kolja 861

Vacker Gård!

Välkommen till Kolja 861 och en mycket fin gård med vacker gårdsbild, avskilt belägen ca 500 meter från Hjälmaren. Här bor du på landet med närhet till Örebro city, som du når på ca 15 minuter med bil. Som köpare erbjuds du ca 5 ha mark, varav ca 2 ha åker och 3 ha övrig mark, bestående av tomt, trädgård och strandskog vid Hjälmaren. Till gården hör ca 8 ha fiskevatten. Båtplats finns att hyra. Badplats vid Lindholmen. Bostadshuset, som är i 1½ plan med ett mindre källarutrymme, är byggt 1890, renoverades 1940 och byggdes ut och totalrenoverades samtidigt åren 1989-1990. Bostadsytan är 156 och biyta 15 kvadratmeter, fördelat på 6 rok varav 3 sovrum. På tomten finns också en ladugård med bl.a. loge och verkstad, en stallbyggnad med bl.a. äldre garage och magasin, samt en större vedbod. Dubbelgarage, byggt 1993, inhyser också en uppvärmd verkstadsavdelning. Gårdshuset innehåller bod samt gäststuga, bestående av två rum samt vedeldad bastu. Djupborrad brunn samt godkänt avlopp med reningsverk. Fiber finns indraget. Kuperad trädgårdstomt med gamla fruktträd i en vacker äppellund. DETTA ÄR ETT KOMMANDE OBJEKT.

Glanshammar / Kolja
Kolja 861
Final price: 4 100 000 kr
Enclosed: 191/59 kvm
Fastigh.bet: Örebro Kolja 1:20, 2:10 samt 1:17
Objekttyp: Hästgård
Inriktning: Hästgård
Totalareal: 13 ha
Sold: 2016-07-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Glanshammar / Kolja