Search Menu
Bostaden är såld

Glanshammar / Körnvägen 10

Pool!

Välkommen till Körnvägen 10, belägen på friköpt hörntomt i Glanshammar. Här erbjuds du som köpare en mycket trevlig och rymlig 1-plansvilla på ca 150 kvm fördelad på 6 rok varav 4 sovrum. Invändigt har villan en tilltalande planlösning med öppna ytor och genomgående ljusa ytskikt. I det stora vardagsrummet finns en fungerande kakelugn och från köket kommer du ut på det stora soldäcket med pool. Vidare får du som köpare mervärden i form utav bl.a garage samt dubbla helkaklade duschrum med golvvärme. Den takade altanen samt soldäcket på baksidan av fastigheten ligger insynsskyddat. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad! Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Glanshammar
Körnvägen 10
Final price: 2 300 000 kr
Enclosed: 149 kvm
Running costs: 35 300 kr/år
Plotarea: 954 kvm
Rooms: 6 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-08-10
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Glanshammar / Körnvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.