Search Menu
Bostaden är såld

Hallsberg / Garvargatan 8

Hallsberg

Välkommen till Garvargatan 8. Centralt 1½ plans hus ca 115 kvm fördelat på 5 rum och kök, varav 3 sovrum. Finns möjlighet för familjen som behöver fler sovrum att sätta upp vägg både på entréplan och övre plan. Många större renoveringar utförda såsom yttertak 2004, installerat luftvattenvärmepump 2009 och nya fönster 2001-2003. 1-bils garage med bakomliggande förråd/hobbyrum och direktanslutning till huset. Trädgårdstomt på baksidan av huset i söderläge. Lugnt, familjärt område med gångavstånd till det mesta. BESIKTIGAD!

Hallsberg
Garvargatan 8
Final price: 1 260 000 kr
Enclosed: 115/22 kvm
Running costs: 26 987 kr/år
Plotarea: 634 kvm
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-07-05
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Hallsberg / Garvargatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.