Search Menu
Bostaden är såld

Hallsberg - Tisarbaden / Tisarbadsvägen 88

Timmerhus!

Välkommen till Tisarbadsvägen 88 och ett mycket smakfullt och gediget timmerhus, högt beläget på friköpt tomt. Här erbjuds du som köpare en huvudbyggnad i timmer med byggår 2010. Invändigt har stugan genomgående ljusa ytskikt och öppet till nock i vardagsrummet. Från vardagsrummet finns en trapp upp till sovloftet. Helkaklat duschrum samt ljust kök. Vidare på fastigheten återfinns ett gästhus,förråd, liten jordkällare, pergola samt ett läckert utespa med utedäck samt nedsänkt vedeldad badtunna. Borrad brunn för vatten samt slutet avloppstank för avloppet. Vidare får du som köpare mervärden i form utav bl.a fiskerätt på kräftor samt båtplats i Tisaren. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Hallsberg / Tisarbaden
Tisarbadsvägen 88
Final price: 840 000 kr
Enclosed: 35 kvm
Running costs: 12 680 kr/år
Plotarea: 957 kvm
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Sold: 2016-08-12
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Hallsberg / Tisarbadsvägen