Search Menu
Bostaden är såld

Kumla - Skogstorp / Olstorpsgatan 5

Skogstorp

Välkommen till Olstorpsgatan 5. Här erbjuds ett 1-plans hus nybyggt från 2009 på hörntomt med 7 rum och kök, varav 3 sovrum samt sovloft fördelat på 150 m² samt direktingång till vidbyggt garage/förråd på 50 m². Huset är genomgående stilrent inrett med högklassiga materialval och i god smak!!! Välplanerat, bekvämt boende med allt i 1-plan. Fina sällskapsutrymmen med vardagsrum ca 5 m i takhöjd och utgång till inglasat uterum mot baksidan. Från uterummet kommer man även ut till vidbyggt soldäck.Praktiskt för familjen med två helkaklade dusch-/badrum. Uppvärmning via fjärrvärme - vattenburen golvvärme som bidrar till skön komfort. Huset är beläget i barnvänliga Skogstorp med närhet till både barnomsorg och skolor. Välkommen på visning!

Kumla / Skogstorp
Olstorpsgatan 5
Final price: 3 900 000 kr
Enclosed: 150/50 kvm
Running costs: 33 482 kr/år
Plotarea: 939 kvm
Rooms: 7 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-06-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Kumla / Olstorpsgatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.