Search Menu
Bostaden är såld

Nora - Grindtorp / Grindtorp 48

Utsikt mot Usken!

Välkommen till Grindtorp 48, vackert och högt beläget på friköpt tomt och med sjöutsikt mot sjön Usken med fiske och badmöjligheter. Här erbjuds du som köpare ett bekvämt boende/fritidsboende i detta 1-planshus på ca 72 kvm fördelat på 4 rok varav 3 sovrum. Du har vatten från föreningens brunn och vattenverk som håller första klass och vattenklosett med egen septitank. Tomten erbjuder såväl plana ytor och trädgårdskänsla som fina skogspartier. På sensommaren finns både hallon och kantareller på tomten och om inte det räcker för att fylla frysen finns det gott om områden både på föreningens egna mark och i skogen på höjden bakom fritidsområdet. Där slingrar sig också bergslagsleden fram och erbjuder långa och vackra ströv- och motionsspår. Invändigt har huset en bra planlösning med bla 3 sovrum samt ett trevligt vardagsrum som är öppet mot ett välbehållet marbodalkök. Från vardagsrummet når man terrassen som löper runt stora delar av huset och erbjuder både morgon- och kvällssol samt ett parti under tak med en charmig eldstad. Badrummet är modernt och fräscht och har tvättmaskin. Som ägare blir man ansluten till områdets mycket välskötta och ekonomiskt starka samfällighet och får därmed tillgång till t.ex båtplats, tennisbana, bastu, två grillplatser, badbryggor, lekplats och föreningens egna ö Kålholmen som erbjuder både bad och festlokal. Kalkbrott för bad finns också inom närområdet. Liten båt ingår i köpet och båtplats kostar ca 200 kr/år. Du har den vackra sommarstaden Nora på 12 km avstånd och på vägen dit passerar du charmiga Bergsmansgården i Siggebohyttan där nejdens mest traditionella midsommar utspelar sig. Loppisar, badstränder och sommarfik ligger också längs vägen och bara en dryg kilometer i andra riktningen ligger Uskavis camping där man kan ta en glass, spela minigolf, paddla eller inta lunch. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Nora / Grindtorp
Grindtorp 48
Final price: 870 000 kr
Enclosed: 72 kvm
Running costs: 12 010 kr/år
Plotarea: 1683 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-05-27
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Nora / Grindtorp