Search Menu
Bostaden är såld

Nora - Järle / Järle rönnbärsväg 9

Charmigt torp!

Välkommen till Järle Rönnbärsväg 9 och ett charmigt torp, belägen på friköpt tomt i natursköna och barnvänliga Järle. Här får du som köpare ett bekvämt boende på 3 rok om ca 65 kvm. Fiber finns indraget. Vidare på fastigheten finns en lada med bra förvaringsmöjligheter. Fastigheten går att nyttja som både permanent eller fritid. Vatten genom samfälligheten samt trekammarbrunn. I byn Järle finns ett mycket aktivt byalag som bl.a driver öppen förskola,ungdomsaktiviteter, grillkvällar,marknader mm. De har även förvärvat ett församlingshem i byn som man gjort om till Bygdegård "Järlegården". Välkommen på visning önskar Mäklarhuset i Örebro!.

Nora / Järle
Järle rönnbärsväg 9
Final price: 750 000 kr
Enclosed: 65 kvm
Running costs: 13 800 kr/år
Plotarea: 1667 kvm
Rooms: 3 rum, varav 1 sovrum
Sold: 2016-07-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Nora / Järle Rönnbärsväg
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.