Search Menu
Bostaden är såld

Odensbacken / Björnhovda 629

Välplanerad hästgård med fint läge.

Välkomna till denna ytterst välplanerade hästgård! På denna gård kan man ha en fullt fungerande verksamhet med uthyrning av både stall och bostäder. Rejält tilltagen ridbanan finns i anslutning till stallet och har underlag av Paddex. Stora hagmarkerna som mestadels består av sandjord. Åkerarealen som finns till fastigheten gör att man kan bli självförsörjande på hö/ hösilage och även havre om så önskas. Stallet är mycket välbyggt, välplanerat och passar den kräsne köpare. Det innehåller sadelkammare, foderrum/vattenrum, vattenspilta, omklädningsrum, 4 rymliga uppställningsplatser med gummimatta samt i nuvarande layout 9 boxar, 7 på ca 10 kvm och 2 på ca 12 kvm. Stallet är uppdelat i två separata sektioner där den bortre delen idag innehåller ytterligare två boxar och används dessutom som förråd och behandlingslokal. Lösdrift finns och stor loge i markplan för hö/halmförvaring, vagnsförvaring mm. Stor verkstad i vinkel med stallet. Mangårdsbyggnaden är mycket charmigt och innehåller fyra rum, stort lantkök, dusch/toa/ tvättstuga samt gästtoalett. Uppvärmning sker med jordvärme. Ena flygelbyggnaden är ett fullt utrustat boende med dusch och toalett och ett litet kök, andra flygelbyggnaden består av ett stort rum och en toalett. Ovanpå garaget/verkstaden finns ytterligare två rum för övernattningsgäster eller för elever och i direkt anslutning till dessa en dusch/toalett/pentry. Totalt ca 11 ha mark. Stödrätter ingår. Avloppet är godkänt.

Odensbacken
Björnhovda 629
Final price: 3 750 000 kr
Enclosed: 142 kvm
Fastigh.bet: Örebro Björnhovda 1:2 samt 1:13
Objekttyp: Hästgård
Inriktning: Fritid, Hästgård, Övrigt
Totalareal: 11,52 ha
Sold: 2016-06-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Odensbacken / Björnhovda