Search Menu
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Brf Lindhagen
Örebro / Södra Lindhult
Gränsrösevägen/Norra Belltorpsvägen lgh nr 27
Price: Kalkyl 2 295 000 kr
Enclosed: 98 kvm
Community fee: 5 487 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 5 av 5 (Hiss finns)

Nyproduktion / Örebro - Södra Lindhult / Gränsrösevägen/Norra Belltorpsvägen lgh nr 27

Högst upp i huset med kvällssol på balkongen!

Söder om attraktiva Adolfsberg växer Örebros nya stadsdel Södra Lindhult fram. Ljus och trevlig lägenhet som är belägen på våning 5 av 5. Boytan 98 m² fördelas på 4 rum och kök, varav 3 sovrum. Öppen, modern planlösning mellan kök och vardagsrum samt fönster i tre väderstreck som skapar både ljus och rymd. Från vardagsrummet är det utgång till stor inglasad balkong i västerläge. 2 helkaklade badrum/duschrum varav det ena kombinerat med tvättstuga. Bra förvaringsutrymmen med garderober, klädkammare i lägenheten samt ett separat lägenhetsförråd. I föreningen finns även gemensam tvättstuga och gemensamhetslokal. Möjlighet till parkering eller carport med motorvärmare. Hiss finns. Inflyttning årsskiftet 2016/2017. I Södra Lindhult bor du nära service, butiker och skolor. I omgivningen finns det fina cykelvägar och utanför dörren väntar naturen med ängar, stigar och skogar.

Vardagsrum med utgång till balkong
Vardagsrum med utgång till balkong
Kök med matplats
Kök med matplats
Badrum
Badrum
Planritning lgh 27
Planritning lgh 27
Description
 • Beskrivning av samtliga rum
  RUMSBESKRIVNING ENTRÉ/HALL med ekparkett och klinker 30x60 framför entrédörr. Hatthylla. VARDAGSRUM med ekparkett. SOVRUM med ekparkett. Fristående garderober och skjutdörrsgarderober med vita släta dörrar. Placering enligt bofaktablad. KÖK med ekparkett. Släta vitmålade skåpluckor, stänkskydd av kakel 10x40, luckdämpning, fullutdragslådor i underskåp, underlimmad ho infälld i laminatbänkskiva. Diskmaskin. Infälld induktionsspishäll, spiskåpa (fläkt) i köksskåp. Ugn och mikro inbyggda i högskåp. Kyl och frys. BADRUM med klinker 10x10 och kakel 20x30 och komfortvärme. Spegelskåp med belysning, handfat med kommod. Golvstående toalettstol. Duschhörn i glas eller badkar. Handdukstork. Tvättmaskin, torktumlare, Laminatbänkskiva med väggskåp. WC/Dusch med klinker 10x10 och kakel 20x30 och komfortvärme. Spegelskåp med belysning, handfat med kommod. Golvstående toalettstol. Duschskärmvägg i glas.
Information about the property
Beskrivning
 • Enclosed
  98 kvm
 • Rooms
  4 rum
Byggnadssätt
 • Built
  2016
 • Värme och ventilationsanl.
  Värmesystemet är anslutet till fjärrvärme med en gemensam undercentral. I lägenheterna monteras radiatorer med termostatventiler. Fläktstyrd ventilation med värmeåtervinning.
 • Beskrivning
  FASAD - puts. TAK - falsad plåt. EL - anläggningen är utförd med uttag och belysning enligt svensk standard (vissa avvikelser kan förekomma). Lägenhetens elcentral är försedd med jordfelsbrytare och undermätare. Bostadsrättsföreningen tecknar ett gemensamt abonnemang och varje lägenhet debiteras för sin förbrukning.
 • General information
  VATTEN - För varje lägenhet kommer en individuell mätare för varmvatten att installeras. Varje lägenhet debiteras för sin förbrukning. Kallvatten ingår i avgiften.
 • Other space
  CYKELFÖRVARING - Låsta cykelrum på gården samt utvändiga cykelställ vid entréerna. FÖRRÅD - Till varje lägenhet finns förråd i separat gårdsbyggnad. PARKERINGSPLATS - P-plats och carports med motorvärmare finns att hyra via bostadsrättsföreningen och fördelas enligt turordning.
TV- och Internetanslutning
 • Byggnaderna ansluts med fiberkabel. I lägenheterna monteras ett multimediaskåp och från detta dras kopparkablar, i stjärnstruktur, till modularuttag placerade i sovrum, vardagsrum och kök. I detta nät distribueras data, IP-telefoni och tv. Bostadsrättsföreningen tecknar ett grundabonnemang, därutöver kan varje lägenhet teckna tilläggstjänster. Grundavgiften och ev. tilläggstjänster debiteras varje lägenhet.
Bilplats/Övriga byggnader
 • P-plats och carports med motorvärmare finns att hyra via bostadsrättsföreningen och fördelas enligt turordning.
Economy
 • Community fee
  5 487 kr/mån
 • Included in the community fee
  I avgiften ingår värme och vatten
 • Hushållsström
  800 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  800 kr/mån
 • Antal personer i hushållet
  4
 • Kommentarer driftkostnad
  Driftskostnaden är beräknad utifrån schablon med 4 personer i hushållet inkl parkering med motorvärmare.
 • Tenure
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  2,736192
Föreningen
 • Benämning
  Brf Lindhagen
Området
 • Söder om attraktiva Adolfsberg växer Örebros nya stadsdel Södra Lindhult fram. Den blandade bebyggelsen av villor och radhus får nu ett efterlängtat tillskott av bekväma lägenheter i bostadsrätt. HSB planerar bygga tre punkthus i fem våningar med bostäder om 1 - 4 rum och kök. Husen kommer att stå i början av Södra Lindhult längs med Gränsrösevägen/Norra belltorpsvägen.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Contact real estate agent

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ask question godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn