Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Gamla Hjärsta / Apelvägen 127 A

Inglasad altan, soldäck och lättskött trädgård - gavelläge!

Barnvänligt och lättskött boende! Välkommen till brf Eker i populära Gamla Hjärsta. Bostadsrättsradhus med totalrenoverat (2010) helkaklat badrum med golvvärme. Inglasad altan (inglasning 2013), soldäck (2006) samt trädgård i syd-/ostläge. Liten uteplats på framsidan i västerläge, med utsikt mot den gemensamma gården med lekplats. Ljust kök med ny side-by-side kyl/frys (2011). Idag finns det tre sovrum på övre plan, varav det ena ursprungligen var förråd. Det finns även ett litet förråd innanför det sovrummet, vid altanen, förråd under trappan och ett källarförråd i ett grannhus. Nya fönster (2011) och markiser (2014). Bra läge i området med stor gräsmatta och gavelläge. Bilfritt och lugnt område med nära till mataffär, förskola, skola och busshållplats. Endast 10 min cykelavstånd till city. Nära till resecentrum (1,5 km) och ännu närmare till påfart/avfart på motorvägen.

Örebro / Gamla Hjärsta
Apelvägen 127 A
Final price: 1 695 000 kr
Enclosed: 81 kvm
Community fee: 5 577 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-06-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Apelvägen