Apelvägen 127 A

Apelvägen 127 A

Slutpris

1 695 000 kr


Gamla Hjärsta— Örebro

Apelvägen 127 A


Slutpris
1 695 000 kr

Gamla Hjärsta— Örebro

Inglasad altan, soldäck och lättskött trädgård - gavelläge!

Barnvänligt och lättskött boende! Välkommen till brf Eker i populära Gamla Hjärsta. Bostadsrättsradhus med totalrenoverat (2010) helkaklat badrum med golvvärme. Inglasad altan (inglasning 2013), soldäck (2006) samt trädgård i syd-/ostläge. Liten uteplats på framsidan i västerläge, med utsikt mot den gemensamma gården med lekplats. Ljust kök med ny side-by-side kyl/frys (2011). Idag finns det tre sovrum på övre plan, varav det ena ursprungligen var förråd. Det finns även ett litet förråd innanför det sovrummet, vid altanen, förråd under trappan och ett källarförråd i ett grannhus. Nya fönster (2011) och markiser (2014). Bra läge i området med stor gräsmatta och gavelläge. Bilfritt och lugnt område med nära till mataffär, förskola, skola och busshållplats. Endast 10 min cykelavstånd till city. Nära till resecentrum (1,5 km) och ännu närmare till påfart/avfart på motorvägen.


Boarea
81 kvm
Avgift
5 577 kr/mån
Driftkostnad
500 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2016-06-23

Mäklarhuset Örebro

Denna radhus på Apelvägen såldes av oss 2016-06-23. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Apelvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.