Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Dammsätter / Axbergs häggen 516

Högt med utsikt mot hästhagar!

1½-planshus med oinredd källardel i högt läge med utsikt mot hästhagar. Bostadsyta 103 m2 som fördelas på 3 rum och kök varav 2 sovrum (går att dela till 4 rok). Veranda med etage ner till stort altandäck under tak. Entréplan med rymlig entré/hall, vardagsrum, kök med matplats, mindre renoverat duschrum med sep wc och tvättställ. Övre plan med 2 sovrum varav det ena har och utgång till balkong, badrum i äldre standard samt bra förvaring i sidovindar. Oinredd källardel med pannrum, förråd och tvättstuga. Stor friköpt tomt 3200 m2 där baksida gränsar mot skog. Fastigheten är belägen ca 13 km från Örebro City.

Örebro / Dammsätter
Axbergs häggen 516
Final price: 1 500 000 kr
Enclosed: 103 kvm
Running costs: 36 339 kr/år
Plotarea: 3200 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-08-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Axbergs Häggen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.