Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Gamla Hjärsta / Barongatan 4

Central Villa!

Välkommen till Barongatan 4, belägen på stor friköpt hörntomt om ca 1 122 kvm i attraktiva Gamla Hjärsta. Här erbjuds du som köpare en 1 ½-plansvilla med källare på ca 130 kvm fördelad på 4 rok varav 2 sovrum(går att göra till 3 sovrum). Invändigt har villan ljusa ytskikt. Här finner du mervärden i form utav bl.a relaxutrymme i källaren med bastu, garage och bergvärme bidrar till låg uppvärmningskostnad. Vacker trädgårdstomt med gamla fina fruktträd samt bärbuskar. Nära till förskola,skola samt city. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad! Välkommen på visning önskar Mäklarhuset i Örebro.

Örebro / Gamla Hjärsta
Barongatan 4
Final price: 3 850 000 kr
Enclosed: 130/70 kvm
Plotarea: 1122 kvm
Rooms: 4 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-05-14
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Örebro / Barongatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.