Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Nya Hjärsta / Betesvägen 34

Granne med skogen!

Välkommen till Betesvägen 34, belägen på friköpt hörntomt,granne med skogen och med ett utav områdets bästa lägen. Här erbjuds du som köpare en rymlig 1½-plansvilla på ca 180 kvm fördelat på 7 rok varav hela 5 sovrum. Invändigt har villan genomgående ljusa ytskikt och en tilltalande planlösning. Här får du mervärden i form utav bl.a helkaklat badrum, vardagsrum med eldstad samt inglasat uterum, garage med fjärrstyrd port. Frånluftsvärmepump bidrar till låg uppvärmningskostnad. Fin trädgårdstomt. Tak och fasad bytta 2014/2015, ommålning av huset utvändigt sommaren 2015, helrenoverat förråd och gästrum 2015. Nära till förskola,skola samt city. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!.

Örebro / Nya Hjärsta
Betesvägen 34
Final price: 4 025 000 kr
Enclosed: 179/72 kvm
Running costs: 31 118 kr/år
Plotarea: 773 kvm
Rooms: 7 rum, varav 5 sovrum
Sold: 2016-06-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Betesvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.