Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Rynningeåsen / Beväringsgatan 9 L

Två balkonger, två badrum och egen ingång!

Välkommen till en nybyggd fyra (byggår 2015) med gavelläge och egen ingång. En balkong och förråd precis vid entrén i norrläge samt en balkong på baksidan, i söderläge. Våning 2 av 2 ger ett fint ljusinsläpp och ingen insyn. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar rymd i lägenheten. Två helkaklade badrum med golvvärme; ett med badkar och tvättavdelning samt ett med dusch. Mycket stabil förening som nyligen sänkte månadsavgifterna med 10 %. Trevlig innergård med grönytor och lekplats. Rynningeåsen som bostadsområde har utvecklats till ett lugnt och populärt område för äldre, yngre och barnfamiljer. Här bor du i direkt anslutning till Rynningevikens härliga natur- och friluftsområde. I området finns förskolor, lekplatser och motionsspår. Endast 2 km till City och ännu närmre till Universitetssjukhuset och mataffär.

Örebro / Rynningeåsen
Beväringsgatan 9 L
Final price: 2 460 000 kr
Enclosed: 81 kvm
Community fee: 4 018 kr/mån
Rooms: 4 rum
Floor: 2 av 2 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-08-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Beväringsgatan