Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Björkhaga / Brevbäraregatan 2

Friköpt tomt!

Välkommen till Brevbäraregatan 2 och ett mycket smakfullt radhus på FRIKÖPT hörntomt i barnvänliga Björkhaga. Huset är på ca 127 kvm fördelat på 5 rok varav 4 sovrum. Invändigt finner du ljusa ytskikt och från hallen kommer du in i köket som renoverades-12. Från vardagsrummet kommer du ut på altanen som delvis är insynsskyddad. Vidare finner du på entréplan ett sovrum samt ett helkaklat duschrum. På övre plan återfinns 3 sovrum samt ett helkaklat badrum. Tomten är lättskött och 2 uteplatser finns med både kvälls samt morgonsol. Fjärrvärme bidrar till låg driftkostnad och installerad fiber ger en framtidssäkrad bredbandsanslutning. Vidare får du mervärden i form utav bl.a garage i länga samt nyrenoverad gemensamhetslokal med bastu och övernattningsmöjligheter. Nära till förskola,skola samt löparspår som finns i närheten. Stadsbussen tar dig snabbt in till city och Haga centrum. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!.

Örebro / Björkhaga
Brevbäraregatan 2
Final price: 2 895 000 kr
Enclosed: 127 kvm
Running costs: 37 500 kr/år
Plotarea: 192 kvm
Rooms: 5 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-07-04
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Brevbäraregatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.