Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Centralt norr / Bromsgatan 7 B

FAST PRIS - Först till kvarn!

Välkommen till en ljus 3 rok med eldningsbar öppen spis! Rymligt vardagsrum med plats för både matbord och soffgrupp. Liten balkong i söderläge. Genomgående vitlaserade parkettgolv och vita väggar. Helkaklat badrum med golvvärme och förberett för tvättmaskin. Välutrustat kök med integrerad kyl/frys och diskmaskin, inbyggd ugn och mikro samt dämpande skåp och lådor. Till lägenheten finns ett vindsförråd och i föreningen finns gemensam tvättstuga och cykelförråd. Det centrala läget på Norr erbjuder bland annat närhet till mataffär, pizzerior, konditori, skola och förskola. Nära till motionsspåret Venaspåret. Endast 1,5 km till Örebro city, Centralstationen och Universitetssjukhuset med bra gång- och cykelvägar. Knappt 2 km till Stadsparken, Wadköping och Stora Holmen. Inom gång-/ och cykelavstånd finner du även de natursköna områdena Rynningeviken, Naturens hus och Oset. FAST PRIS - Först till kvarn! För visningsbokning; kontakta fastighetsmäklare Sofia Persson, 070-758 62 01.

Örebro / Centralt norr
Bromsgatan 7 B
Final price: 1 595 000 kr
Enclosed: 77 kvm
Community fee: 4 017 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 1 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-05-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Örebro / Bromsgatan