Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Nya Hjärsta / Byalagsgatan 4 F

Lugnt och fint läge inne på gården och insynsskyddad uteplats i västerläge!

Mycket fint och lugnt läge i radhuslängan inne på gården. Insynsskyddad uteplats på baksidan i soligt västerläge. Stenlagd uteplats på framsidan i österläge. Perfekt för dig som värdesätter ett lättskött boende med gräsplätt! Bostadsrättsradhus i två plan. Välskött förening som förvaltas av HSB. Stambyte är utfört i det aktuella bostadshuset. Umgängesytor i kök och vardagsrum på bottenplan. Här finns även ett duschrum med tvättmaskin (2016) och torktumlare (2016). På övre plan finner du tre sovrum och ett badrum. Till radhuset finns ett källarförråd och i föreningen finns gemensam tvättstuga, föreningslokal och cykelförråd. Barnvänligt område med flera lekplatser och grönytor. För dig som pendlar med bil till vardags; nära till påfart/avfart på motorvägen. Kort gångavstånd till bussförbindelse, tre olika busslinjer i området.

Örebro / Nya Hjärsta
Byalagsgatan 4 F
Final price: 1 495 000 kr
Enclosed: 95,7 kvm
Community fee: 5 733 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-07-07
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Byalagsgatan