Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Centralt öster / Engelbrektsgatan 42

NU GES ETT MYCKET SÄLLSYNT TILLFÄLLE! Bo centralt med Örebros bästa läge. GAVELLÄGENHETEN! Högst upp i huset (våning 4/4, hiss finns) med fönster åt tre håll. 5 rok om ca 130 kvm, inglasad balkong i skönt västerläge. Bostaden har gott om förvaringsutrymmen; en stor "walk-in-closet" och ett flertal garderober. Förråd som tillhör bostaden finns både på vinden och i trapphuset utanför dörren. Badrum samt gästtoalett finns. Garageplats i källaren finns att hyra till lägenheten, hissen går ända ner! Att bo på adressen Engelbrektsgatan 42 innebär närhet till precis allt! 2-5 min promenadavstånd både till citykärnan, Universitetssjukhuset samt Stadsparken med fina promenadstråk. Bostadsrättsföreningen Hjorten 4 har MYCKET god ekonomi. Under flera år har föreningen gett medlemmarna 1-2 avgiftsfria månader per år. MÅSTE SES!

Örebro / Centralt öster
Engelbrektsgatan 42
Final price: 3 975 000 kr
Enclosed: 129,7 kvm
Community fee: 4 105 kr/mån
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Floor: 4 av 4 (Hiss finns)
Sold: 2016-06-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Engelbrektsgatan