Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Centralt / Eyragatan 2 C

Två balkonger, varav den ena mot vackra Svea Park

Välkommen till en 3 rok (kan göras om till 4 rok) i fantastiska Svea Park! Högt upp i huset; våning 5 av 6 (hiss finns). Två balkonger, varav den ena med utsikt över grönskande Svea Park. Vardagsrum om 35 kvm i vinkel. Ett badrum och ett duschrum samt separat tvättstuga. I lägenheten finns klädkammare samt förråd vid en av balkongerna. Till lägenheten hör dessutom ett källarförråd. Lägenhetens ytskikt har ett visst behov av renovering. Det finns totalt 46 lägenheter och 46 bilplatser. Samtliga bostadsrättsinnehavare har rätt till en bilplats, inne eller ute. Mycket centralt läge med omedelbar närhet till Örebros största utbud av idrottsevenemang. Endast ett par steg till fotbollsarena, idrottshus, bandy- och ishockeyhall, motionsbad och gym. Inom cykelavstånd finns Gustavsviksbadet och 18-håls golfbana. Det är även nära till Stadsparken, Svartån och mysiga Wadköping med många kulturella aktiviteter.

Örebro / Centralt
Eyragatan 2 C
Final price: 3 500 000 kr
Enclosed: 100 kvm
Community fee: 5 935 kr/mån
Rooms: 3 rum
Floor: 5 av 6 (Hiss finns)
Sold: 2016-05-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Örebro / Eyragatan