Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Centralt väster / Falleniusgatan 4

Välplanerad tvåa med balkong i nord-/västläge med kvällssol!

Välkommen till en modern och mycket välplanerad tvåa. Balkong i nord-/västläge med kvällssol och utsikt över innergården. Byggår 2014. Modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar trevliga sällskapsytor. Genomgående parkettgolv och ljusa väggar. I köket finns inbyggd varmluftsugn, induktionshäll, integrerad diskmaskin, inbyggd mikro mm. Gott om förvaring med skjutdörrsgarderob i sovrummet, klädkammare i hallen och källarförråd. Helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och skåp. Här i Vasastan är det nära till flera parker och fina promenadstråk längs med Svartån. Det centrala läget erbjuder gång-/cykelavstånd till flera mataffärer, resecentrum, shopping, restauranger mm. Busshållplats finns i kvarteret. Endast 1,3 km till påfart/avfart på E18.

Örebro / Centralt väster
Falleniusgatan 4
Final price: 2 040 000 kr
Enclosed: 65 kvm
Community fee: 3 847 kr/mån
Rooms: 2 rum
Floor: 3 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-08-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Falleniusgatan