Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Nya Hjärsta / Färdemansgatan 15

Fint radhus med inglasad altan och trädgård i söderläge. Renoverat kök, duschrum och badrum

Fint radhus i två plan med uteplats på framsidan i norrläge och inglasad altan och trädgård på baksidan i söderläge. Kök med rostfria vitvaror från 2008-2009. Ett helkaklat duschrum på bottenplan med massagedusch och tvättmaskin (totalrenoverat 2008-2009). Ett helkaklat badrum på övre plan med massagebadkar (totalrenoverat 2008-2009). Parkettgolv i sovrummen på övre plan från 2015-2016. Samtliga väggar i hela huset (utom duschrum och badrum) målade 2015-2016. Gott om garderober och förvaringsutrymmen i huset. Det ingår även ett källarförråd. Barnvänligt område med nära till förskola, skola och flera stora mataffärer. I föreningen finns gemensam tvättstuga, lekplats på gården och cykelförråd. För dig som pendlar med bil till vardags; nära till påfart/avfart på motorvägen. Kort gångavstånd till bussförbindelse, tre olika busslinjer i området. 4 km till city, med bra cykelvägar.

Örebro / Nya Hjärsta
Färdemansgatan 15
Final price: 1 600 000 kr
Enclosed: 100,2 kvm
Community fee: 5 947 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Floor: 1 och 2
Sold: 2016-06-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Örebro / Färdemansgatan