Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Väster - Vasaskolan / Folkungagatan 12B

Väster - Vasaskolan

Välkommen till Folkungagatan 12B. Nyproducerad JM lägenhet på 3 rum och kök, varav 2 sovrum fördelat på 76 kvm. Lägenheten ligger på våning 4 av 5 (hiss finns) och erbjuder bl a kök med dämpande fullutdragslådor, induktionshäll, integrerad diskmaskin och inbyggd ugn och micro, helkaklat och stilrent duschrum med tvättmaskin och torktumlare, förvaring i form av skjutgarderober inrett med garderobsinredning Elfa. Modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger stora sällskapsytor. Genomgående stilrent inredd lägenhet med parkettgolv och ljusa väggar. Från vardagsrummet kommer man ut till rymlig balkong 8 kvm i nord-/väst läge. Lägenhetsförråd som följer lägenheten samt garage (separat kö) i källaren. Välskött förening med god ekonomi. När du bor i Vasastan har du nära till flera avkopplande parker, Svartån och den anrika miljön kring Örebro slott. Trots att du bor mitt i stadens mitt har du alltid behagliga och gröna platser att dra dig tillbaka på. Det centrala boendet erbjuder gångavstånd till Örebros resecentrum som är en knutpunkt för stadsbussarna, men även för länsbussar, charterbussar och taxi. I samband med uppförandet av Resecentrum byggdes en ny gång- och cykeltunnel under järnvägen, vilken förbinder centrala Örebro med västra stadsdelen. Lokalbusslinjer trafikerar Hertig Karls allé och Karlslundsgatan med hållplatser i anslutning till kvarteret. Åker du bil svänger du enkelt upp på E18.

Örebro / Väster - Vasaskolan
Folkungagatan 12B
Final price: 2 300 000 kr
Enclosed: 76 kvm
Community fee: 4 621 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 4 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-08-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Folkungagatan