Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Centralt / Fredsgatan 10

RENOVERINGSMÖJLIGHET! Mitt i centrala Örebro finns denna rymliga tvåa som är belägen högt upp i huset med stor balkong! Allt ingår i månadsavgiften; värme, vatten, tv, bredband, ip-telefoni och hushållsel. Från Fredsgatan har man närhet till allt man kan önska, såsom, restauranger, caféer, affärer, matbutiker, gym men även fina parkmiljöer kring Örebro Slott och Svartån. Här bor man i hjärtat av Örebro. Gångavstånd till Centralstation och Universitetssjukhuset. Bostadsrättsföreningen har mycket god ekonomi och i föreningen finns flera gemensamma utrymmen; tvättstuga, bastu, träningsrum, hobbylokal, samlingslokal samt gästrum som kan hyras av föreningens medlemmar. Den trevliga gröna innergården med träd, fina planteringar, odlingslotter och sittplatser skapar en lugn oas för dig som väljer att bo på Fredsgatan 10. Välkomna på visning!

Örebro / Centralt
Fredsgatan 10
Final price: 1 555 000 kr
Enclosed: 66 kvm
Community fee: 4 100 kr/mån
Rooms: 2 rum, varav 1 sovrum
Floor: 4 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-09-06
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Fredsgatan