Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Gräve / Gräve 484

Vackert belägen!

Välkommen till Gräve 484 och en mycket vackert belägen fastighet på landet, men med direkt närhet till city strax utanför Karslund. Här erbjuds du som, köpare en stor fastighet om ca 2,1 hektar mark. På fastigheten finns en rymlig 1½-plansvilla med källare på ca 145 kvm fördelad på 6 rok varav 4 sovrum. Invändigt har villan ljusa ytskikt. Vidare får du som köpare mervärden i form utav bl.a jordvärme som tillsammans med kakelugnen bidrar till låg uppvärmningskostnad, fiber finns indraget, stor altan i sydvästläge. På fastigheten finns också en gammal drängstuga, stort trippelgarage samt ytterliggare en byggnad med dubbelgarage som också är inrett för boende. Djupborrad vattenbrunn samt trekammarbrunn med infiltration. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad! Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Örebro / Gräve
Gräve 484
Final price: 2 750 000 kr
Enclosed: 145 kvm
Running costs: 27 450 kr/år
Plotarea: 2,12 ha
Rooms: 6 rum, varav 4 sovrum
Sold: 2016-05-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Örebro / Gräve
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.