Search Menu
Bostaden är såld

Örebro / Hindergårdsgatan 6g

Äganderättsradhus med gavelläge

Äganderättsradhus i 2 plan på egen friköpt hörntomt. Husen är byggda 2012 och passar både för den lilla barnfamiljen och dem som önskar ett praktiskt lättskött boende med "villakänsla". Boytan 100 m2 fördelas på 3 rum och kök varav 2 sovrum. På entréplan finns kök med matplats, ljust vardagsrum och utgång till stenlagd uteplats. Tvättstuga i anslutning till entrén och separat helkaklat duschrum. Övervåningen har 2 sovrum och stort helkaklat badrum. Från hallen på övervåningen är utgång till stor terrass som vetter mot söder med elmarkis. Hög standard med bl a uppgraderade vitvaror i både kök och tvättstuga. Effektivt värmesystem med frånluftsvärmepump och vattenburen värme, bl a golvvärme på entréplan. Ny luftvärmepump med komfortkyla. På framsida tomt finns kallförråd och altandäck. Garage i länga med fjärrstyrd port. I området finns förskola och promenad- cykelavstånd till Rynningeviken, USÖ och Örebro City.

Örebro
Hindergårdsgatan 6g
Final price: 3 295 000 kr
Enclosed: 100 kvm
Running costs: 32 990 kr/år
Plotarea: 128 kvm
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Sold: 2016-06-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Örebro / Hindergårdsgatan
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.