Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Gamla Hjärsta / Hjärstavägen 16 B

Altan och trädgård i söderläge mot grönområde!

Välkommen till lugna och mysiga Hjärstavägen i populära Gamla Hjärsta. Bostadsrättsradhus i två plan om 111 kvm. Altan med tak, soldäck och trädgård på baksidan i söderläge. Utsikt mot grönområde/skogsdunge, ingen insyn. På framsidan finns stenlagd uteplats i norrläge. På bottenplan finner du sällskapsytor så som kök och vardagsrum. Parkettgolv i hall och vardagsrum. I köket är kyl, frys och spis från 2008. På övre plan finns tre sovrum och klädkammare. Två badrum; ett med badkar och ett med dusch, båda med fönster. Bekvämt med separat tvättstuga med tvättmaskin och torkskåp. Till bostaden finns ett utvändigt förråd. Lugnt och trevligt område med blandad bebyggelse. Välskött förening med gemensam tvättstuga, samlings-/festlokal (går att hyra för ca 100 kr/tillfälle). I anknytning till lokalen finns även en övernattningslägenhet som går att nyttja för ca 100 kr/natt. Det finns dessutom en gemensam redskapsbod, miljörum och lekplatser. Barnvänligt med bilfri innergård. I föreningen finns både garage och parkeringsplatser med el, separat kö. Gångavstånd till stor mataffär. Knappt 3 km till city, bra cykelvägar.

Örebro / Gamla Hjärsta
Hjärstavägen 16 B
Final price: 1 590 000 kr
Enclosed: 111 kvm
Community fee: 6 906 kr/mån
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-09-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Hjärstavägen