Hjärstavägen 16 B

Hjärstavägen 16 B

Slutpris

1 590 000 kr


Gamla Hjärsta— Örebro

Hjärstavägen 16 B


Slutpris
1 590 000 kr

Gamla Hjärsta— Örebro

Altan och trädgård i söderläge mot grönområde!

Välkommen till lugna och mysiga Hjärstavägen i populära Gamla Hjärsta. Bostadsrättsradhus i två plan om 111 kvm. Altan med tak, soldäck och trädgård på baksidan i söderläge. Utsikt mot grönområde/skogsdunge, ingen insyn. På framsidan finns stenlagd uteplats i norrläge. På bottenplan finner du sällskapsytor så som kök och vardagsrum. Parkettgolv i hall och vardagsrum. I köket är kyl, frys och spis från 2008. På övre plan finns tre sovrum och klädkammare. Två badrum; ett med badkar och ett med dusch, båda med fönster. Bekvämt med separat tvättstuga med tvättmaskin och torkskåp. Till bostaden finns ett utvändigt förråd. Lugnt och trevligt område med blandad bebyggelse. Välskött förening med gemensam tvättstuga, samlings-/festlokal (går att hyra för ca 100 kr/tillfälle). I anknytning till lokalen finns även en övernattningslägenhet som går att nyttja för ca 100 kr/natt. Det finns dessutom en gemensam redskapsbod, miljörum och lekplatser. Barnvänligt med bilfri innergård. I föreningen finns både garage och parkeringsplatser med el, separat kö. Gångavstånd till stor mataffär. Knappt 3 km till city, bra cykelvägar.


Boarea
111 kvm
Avgift
6 906 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2016-09-01

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Hjärstavägen såldes av oss 2016-09-01. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Hjärstavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.