Search Menu
Bostaden är såld

Örebro / irisgatan 16

TOPPENLÄGE PÅ IRISGATAN!! I början av området på Irisgatan finns denna 3.a om 84 kvm. Bostadsrätten ligger högst upp i huset, vilket gör att lägenheten får ett härligt ljusinsläpp. Stor balkong med eftermiddags-/kvällssol. Här finns ett optimalt tillfälle att få renovera och sätta sin egen prägel på bostaden för den som önskar. (7 490 kr finns i den inre. reparationsfonden). Barnvänligt område med närhet till bland annat mataffär, busskommunikationer, fina parker, grönområden samt fin innergård med lekplats. Brf Slånbäret är en stabil och stark förening som med vägledning av HSB jobbar i rätt riktning mot långsiktiga mål som gynnar medlemmarna. I föreningen finns bastu, samlingslokal, gym, hobbyrum, vävstuga samt övernattningsrum. Välkommen på visning den 13/9 kl.17-17:45.

Örebro
irisgatan 16
Final price: 1 120 000 kr
Enclosed: 84 kvm
Community fee: 3 545 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 3 av 3 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-09-10
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Irisgatan