Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Väster Park / Karlsgatan 32 T

Högst upp i huset; våning 4 av 4, finns denna fantastiska lägenhet om 123,5 kvm fördelade över 5,5 rok. I söderläge ligger den rymliga balkongen med utsikt över grönskande Väster Park. Bostaden har bland annat fina dubbeldörrar i glas, gott om förvaringsutrymmen och stora sällskapsytor. Helkaklat badrum med golvvärme samt en separat wc. I bottenplan på huset finns en gemensam tvättstuga. Det finns ett vindsförråd, endast en trappa upp, som tillhör lägenheten. Parkeringsplats med el ingår i månadsavgiften. Det finns även garage i föreningen. Lugnt och välskött område med nära till vårdcentral, flera olika mataffärer, skola och Trängens idrottsplats. Endast 10 min cykelavstånd till city med shopping, restauranger, bibliotek, uteliv mm. Nära till resecentrum (1,5 km) och till påfart/avfart på motorvägen. Bostadsrättsföreningen har en god och stabil ekonomi. Inga planerade avgiftsförändringar finns. Välkomna på visning.

Örebro / Väster Park
Karlsgatan 32 T
Final price: 2 450 000 kr
Enclosed: 123,5 kvm
Community fee: 7 769 kr/mån
Rooms: 5,5 rum, varav 3 sovrum
Floor: 4 av 4 (Hiss finns)
Sold: 2016-07-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Karlsgatan