Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Väster Park / Karlsgatan 32 Y

Högst upp i huset med två balkonger mot grönskande Väster Park

Välkommen till en fantastisk lägenhet med ombyggt och totalrenoverat kök (2014). Idag är det öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger större rymd, trevligare umgängesytor och mer ljusinsläpp. Högst upp i huset; våning 4 av 4. En inglasad balkong i söderläge med utsikt över grönskande Väster Park. En öppen balkong med sol från morgon till sen kväll - även den med mycket vacker utsikt över Väster Park med grönytor, träd och fågelkvitter. 5 rok (kan göras om till 6 rok) om 123,5 kvm. Ett helkaklat badrum med golvvärme samt en separat wc. I bottenplan på huset finns en gemensam tvättstuga. Det finns ett vindsförråd, endast en trappa upp, som tillhör lägenheten. Parkeringsplats med el ingår i månadsavgiften. Det finns även garage i föreningen. Lugnt och välskött område med nära till vårdcentral, flera olika mataffärer, skola och Trängens idrottsplats. Endast 10 min cykelavstånd till city med shopping, restauranger, bibliotek, uteliv mm. Nära till resecentrum (1,5 km) och till påfart/avfart på motorvägen.

Örebro / Väster Park
Karlsgatan 32 Y
Final price: 2 850 000 kr
Enclosed: 123,5 kvm
Community fee: 7 495 kr/mån
Rooms: 5 rum, varav 3 sovrum
Floor: 4 av 4 (Hiss finns)
Sold: 2016-05-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Örebro / Karlsgatan