Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Brickeberg / Kärrvägen 9

Stor tomt!

Välkommen till Kärrvägen 9 och ett Nordiskt trähus belägen på stor friköpt trädgårdstomt och med bra läge i Brickeberg. Här erbjuds du som köpare ett bekvämt boende i denna 1-plansvilla med källare och en totalyta om ca 240 kvm. Invändigt har villan ljusa ytskikt och en tilltalande planlösning och på entréplan återfinns 3 sovrum + 2 sovrum i källaren. Som köpare får du mervärden i form utav bl.a vattenburet uppvärmningssystem, fungerande Cronspis samt kamin, stort dubbelgarage på ca 60 kvm+ett lika stort skyddsrum under garaget för förvaring. Vacker och stor tomt om ca 1 488 kvm med gamla fruktträd. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!.

Örebro / Brickeberg
Kärrvägen 9
Final price: 4 200 000 kr
Enclosed: 120/240 kvm
Running costs: 33 990 kr/år
Plotarea: 1488 kvm
Rooms: 4 rum, varav 3 sovrum
Sold: 2016-08-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Kärrvägen
 • Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide
  Så säljer du din borg – Mäklarhusets sälja hus-guide

  Mycket att hålla i huvudet när du ska sälja villan, radhuset eller fritidshuset. Här är Mäklarhusets sälja hus-guide över vad du ska tänka på. Trygga och säkra din försäljning – steg för steg.

 • Så här får du en grönare och finare gräsmatta
  Så här får du en grönare och finare gräsmatta

  Trädgårdens gräsmatta är platsen för umgänge, spel och lek. En gräsmatta skall tåla mycket och skall ändå se grön och skön ut - allt är en fråga om skötsel. Här ger vi dig tipsen du behöver.

 • Håll tjuvarna borta i sommar
  Håll tjuvarna borta i sommar

  Varje år ökar inbrotten i hemmen under semestertiderna. När folk bryter vanor och byter miljö passar tjuvarna på. Men det finns många sätt att försvåra för dem.