Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Grenadjärstaden / Kaserngården 2 B

Balkong i västerläge och 3,70 m i takhöjd!

Välkommen till en enastående våning i Grenadjärstaden. Här får du den äldre och vackra charmen tillsammans med det moderna, totalrenoverade, köket. Byggnaden uppfördes år 1912 och har från början tillhört Försvarsmakten. År 2006-2007 byggdes huset om till bostäder. Den äldre stilen finns bevarad både exteriört och interiört, bland annat i det vackra trapphuset. Mycket fint ljusinsläpp i lägenheten tack vare hela 3,70 m i takhöjd och stora fönster. Lägenheten ligger på gaveln och har fönster åt tre håll! Balkong i soligt västerläge, ingen insyn. Köket som totalrenoverades 2013 har exklusiva materialval såsom bänkskiva i svart granit, induktionshäll och vinkyl. Varmluftsugn och kombinerad mikro/ugn samt en köksö med förvaring och plats för barstolar. Helkaklat badrum med golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Våning 2, hiss finns. 3 rok om 99 kvm. Idag finns ett sovrum, men matrummet kan även göras om till sovrum. Till lägenheten hör även ett källarförråd. Mycket stabil förening med god ekonomi och bra förutsättningar. Förutom gemensam tvättstuga finns även ett övernattningsrum med tillgång till pentry. Mycket fint läge med knappt 2 km till city med bra gång- och cykelvägar. Endast 1,5 km till Universitetssjukhuset. Nära till Rynningevikens härliga natur- och friluftsområde och motionsspår.

Örebro / Grenadjärstaden
Kaserngården 2 B
Final price: 2 650 000 kr
Enclosed: 99 kvm
Community fee: 5 313 kr/mån
Rooms: 3 rum
Floor: 2 av 5 (Hiss finns)
Sold: 2016-08-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Kaserngården