Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Grenadjärstaden / Kaserngården 12

Balkong i syd-/västläge med gott om soltimmar!

Välkommen till en mysig 3 rok (kan göras om till 2 rok) med fint ljusinsläpp och balkong i syd-/västläge. Fin utsikt över park och grönytor, gott om soltimmar på balkongen. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en öppenhet utan att för den skull kompromissa med möblerbara väggar. Vardagsrummets yta kan utökas om vägg mot lilla sovrummet tas ner. Helkaklat badrum golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. I månadsavgiften ingår det allra mesta; värme, vatten, kabel-tv, bredband, ip-telefoni och bostadsrättstillägg. Gott om förvaring med flera garderober och en rymlig klädkammare. Bekvämt med vindsförråd i samma hus och gemensam tvättstuga på bottenplan. Mycket fint läge med knappt 2 km till city med bra gång- och cykelvägar. Endast 1,5 km till Universitetssjukhuset och 5,5 km till Universitetet. Nära till Rynningevikens härliga natur- och friluftsområde och motionsspår.

Örebro / Grenadjärstaden
Kaserngården 12
Final price: 1 900 000 kr
Enclosed: 68 kvm
Community fee: 4 968 kr/mån
Rooms: 3 rum
Floor: 3 av 6 (Hiss finns)
Sold: 2016-08-25
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Kaserngården