Kaserngården 12

Kaserngården 12

Slutpris

1 900 000 kr


Grenadjärstaden— Örebro

Kaserngården 12


Slutpris
1 900 000 kr

Grenadjärstaden— Örebro

Balkong i syd-/västläge med gott om soltimmar!

Välkommen till en mysig 3 rok (kan göras om till 2 rok) med fint ljusinsläpp och balkong i syd-/västläge. Fin utsikt över park och grönytor, gott om soltimmar på balkongen. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en öppenhet utan att för den skull kompromissa med möblerbara väggar. Vardagsrummets yta kan utökas om vägg mot lilla sovrummet tas ner. Helkaklat badrum golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. I månadsavgiften ingår det allra mesta; värme, vatten, kabel-tv, bredband, ip-telefoni och bostadsrättstillägg. Gott om förvaring med flera garderober och en rymlig klädkammare. Bekvämt med vindsförråd i samma hus och gemensam tvättstuga på bottenplan. Mycket fint läge med knappt 2 km till city med bra gång- och cykelvägar. Endast 1,5 km till Universitetssjukhuset och 5,5 km till Universitetet. Nära till Rynningevikens härliga natur- och friluftsområde och motionsspår.


Boarea
68 kvm
Avgift
4 968 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2016-08-25

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Kaserngården såldes av oss 2016-08-25. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Kaserngården.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.