Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Rynningeåsen / Korthållsgatan 7 B

Rynningeåsen - stor terrass 20 kvm och granne med grönområde

Nybyggd lägenhet från 2013 med 3 rum och kök, varav 2 sovrum fördelat på 67 m². Våning 2 av 2. Invändigt är lägenheten stilrent inredd med genomgående askparkett golv och vitmålade väggar samt installerade lamellgardiner i fönster. Öppen, modern planlösning mellan köket och vardagsrummet som ligger i vinkel. Helkaklat duschrum med duschväggar och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Stor terrass 20 m² mot innergården i nord-/väst läge finns även balkong i söderläge. Till lägenheten följer även ett förråd ca 3 m² i markplan. I lägenheten finns installerat mekanisk FTX - ventilation som bidrar till ett bra inomhusklimat. Lägenheten ligger granne med grönområde, i området finns även förskola, lekpark, motionsspår samt närhet till Rynningeviken och Örebro City.

Örebro / Rynningeåsen
Korthållsgatan 7 B
Final price: 1 930 000 kr
Enclosed: 67 kvm
Community fee: 3 882 kr/mån
Rooms: 3 rum, varav 2 sovrum
Floor: 2 av 2 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-06-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Contact me godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / / Örebro / Korthållsgatan