Search Menu
Bostaden är såld

Örebro - Rynningeåsen / Korthållsgatan 7 A

Stor uteplats om hela 25 kvm i söderläge!

Välkommen till en stilren och ljus trea i markplan med stor uteplats om hela 25 kvm! Lägenheten har ett mycket fint ljusinsläpp och en trevlig öppen planlösning. Hela 2,65 m i takhöjd skapar en härlig känsla av rymd. Byggår 2013. Helkaklat badrum med golvvärme och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Ett större sovrum med skjutdörrsgarderob och ett mindre sovrum som även passar bra som gästrum/kontor. Bra förvaring med ett kallförråd samt del i ett varmförråd, precis utanför dörren. I föreningen finns parkeringsplats med motorvärmare att hyra. Det finns även gästparkeringar. Rynningeåsen som bostadsområde har utvecklats till ett lugnt och populärt område för äldre, yngre och barnfamiljer. Brf Omgången har ett mycket vackert läge i området; granne med en skogsdunge. Föreningen har en egen innergård med lekplats, gräsmatta och grillplats. Här bor du i direkt anslutning till Rynningevikens härliga natur- och friluftsområde. Nära till motionsspår, busshållplats, påfart/avfart på motorväg och två förskolor inom 300 m. Endast 2 km till City och Universitetssjukhuset. Närmsta mataffär finns inom 1 km och det planeras en ny inom ett par hundra meter.

Örebro / Rynningeåsen
Korthållsgatan 7 A
Final price: 2 010 000 kr
Enclosed: 67 kvm
Community fee: 3 882 kr/mån
Rooms: 3 rum
Floor: 1 av 2 (Hiss finns ej)
Sold: 2016-10-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

By clicking the button Contact me you agree to our terms of use

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Åtta år med sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Korthållsgatan