Lertagsgatan 60

Lertagsgatan 60

Slutpris

1 810 000 kr


Väster Park— Örebro

Lertagsgatan 60


Slutpris
1 810 000 kr

Väster Park— Örebro

Väster Park

Välkommen till Lertagsgatan 60. Lägenheten är byggd 2012 och är 73 kvm fördelat på 3 rok, varav 2 sovrum. Lägenheten är stilrent inredd och har en modern, öppen planlösningen som skapar både ljus och rymd. Från sällskapsdelen kommer man ut till rymligt/påkostat uterum. Uterum 15 kvm samt vidbyggd trätrall 17 kvm i väster läge med kvällssol. Förvaringsmöjligheter i klädkammare, garderobsvägg och separat vindsförråd. Välskött förening med god ekonomi! Flytta till Väster Park och bo mitt i ett lummigt grönområde med närhet till Örebro City. Från bostadsområdet kan Du enkelt ta Dig till centrum via promenad - och cykelvägar. I närområdet finns förskola liksom Trängens IP inklusive ishall samt fotbolls- och curlingplaner. För pendlare finns lättillgänglig påfart till E18 och gångavstånd till Centralstation. Välkommen på visning!


Boarea
73 kvm
Avgift
4 090 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 8 (Hiss finns)
Såld
2016-10-28

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Lertagsgatan såldes av oss 2016-10-28. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Lertagsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.